utorok 10. mája 2011

Weber - zvýšenie úrokových sadzieb je nevyhnutné

Ak chcú banky zmeniť úrok, musia to ohlásiť vopredPodľa Webera je nevyhnutné, aby Európska centrálna banka bola pripravená zvýšiť úrokové sadzby na hypopozicky a pôžičky a úvery a s tým aj súvisiace úročenia vkladov. Toto vyhlásil guvernér nemeckej centrálnej banky Axel Weber. Samotný Jean-Claude Trichte, ktorý sa v minulom týždni šokujúco vyjadril pre finančné trhy v Európe, že s veľkou pravdepodobnosťou sa úrokové sadzby v apríli tohto roka zvýšia.
Väčšina analytikov totiž očakávala zvýšenie úrokových sadzieb, ale s väčším oneskorením. Weber „Považujem signál ECB o zvýšení úrokových sadzieb za celkom nevyhnutný“ povedal a dodal, že celková situácia na trhu sa upokojuje a v najbližších mesiacoch by malo nastať ukončenie mimoriadnych opatrení, ktoré sú na podporu likvidity. 

Potrebujete úver alebo pôžičku?
Poskytujeme odborné poradenstvo na vysokej úrovni pre bankové a nebankové úvery. Ponúkame riešenia aj klientom, ktorí majú exekúcie alebo im hrozí dražba nehnuteľností, vyskúšajte finančnú službu pôžička. Zdroj Weber - zvýšenie úrokových sadzieb je nevyhnutné

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára