pondelok 17. októbra 2011

Pôžičky od spoločnosti Pohotovosť

 Spoločnosť Pohotovosť s.r.o. patrí medzi najrýchlejšie pôžičkové, nebankové spoločnosti na Slovenskom trhu. Poskytuje rýchle pôžičky až do výšky 3500 euro a dobou splatnosti jeden až 12 mesiacov. Pozicky sú poskytované tak fyzickým osobám, ako živnostníkom. Prvý a najhlavnejší cieľ tejto spoločnosti je rýchlo, a bez zbytočných otázok pomôcť ľuďom v aktuálnej finančnej núdzi. Pohotovosť ponúka aj pôžičky bez dokladovania príjmov.
Pohotovosť poskytuje najrýchlejšie pôžičky, ktoré sú schválené už behom pár minút. Peniaze sa k vám dostanú ešte v deň schválenia pôžičky. Ak ste stálym zákazníkom tejto spoločnosti, môže vám byť poskytnutá zvýšená pôžička, čiže až 3500 €. Najdostupnejšia pôžička je od výšky 100 €. Nepotrebujete ručiteľa, ani nemusíte ručiť majetkom.
Pôžička môže byť poskytnutá občanom Slovenskej republiky nad 18 rokov, s preukázateľným pravidelným príjmom.
Ak podnikáte je pre vás ako stvorená Živnostnícka pôžička. Vo vašom prípade môžete ihneď žiadať o obnos peňazí do výšky 800 €. Peniaze môžete mať na účte už v ten istý deň, nakoľko vám pôžičku môžu schváliť už do jednej hodiny od podania žiadosti. Pôžička má dobu splatnosti od dvoch do 12 mesiacov.
Narodeninová pôžička je to pravé pre vás, ak si chcete krajšie užiť čas vášho sviatku. Táto zvýhodnená pôžička vám umožní až jeden mesiac zadarmo a ďalší mesiac bez splácania. Je to najdostupnejšia a najvýhodnejšia pôžička tejto spoločnosti. Takto si môžete požičať až do výšky 3500 €, podľa vašich predchádzajúcich užití služieb tejto spoločnosti.
Pôžička Pohotovka môže dobre poslúžiť napríklad vtedy, keď potrebujete splatiť inú pôžičku, či dlh. Od spoločnosti Pohotovosť sa vám expresne môže dostať 100 až 330 € . Takmer okamžite môžete mať po starých dlhoch.
S pôžičkou Dobrá úspora môžete prísť do kontaktu vtedy, keď ste už v minulosti boli klientom spoločnosti Pohotovosť. Ak patríte medzi spoľahlivých klientov s bezproblémovým splácaním, môžete už pri tretej pôžičke ušetriť až 330 euro.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára